Ons kantoor


Van der Beek Belastingen is gevestigd aan de

Walnootstraat 54 in Ter Aar in de provincie Zuid-Holland. Ons kantoor is opgericht in 1986 en verzorgt belasting- en administratiezaken voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren.


Onze dienstverlening kenmerkt door een persoonlijke aanpak, deskundigheid, service, snelheid en klantgerichtheid. Dit zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten voor een optimale dienstverlening.


Even overleg plegen over de zaken die u bezighouden. Gaat het niet zo goed met de zaak? Of net wel en wilt u over andere mogelijkheden praten? Overweegt u een auto aan te schaffen of andere investeringen te doen. Moet die auto nou net wel of net niet op de zaak komen? Hoe wordt de financiering geregeld? En wat is fiscaal het meest aantrekkelijk? Veel vragen waar we graag met u over van gedachten willen wisselen, u terzijde willen staan en werk van u overnemen. En dat zonder duur te doen.


Als wij in de loop van het jaar zien dat het nodig is om ontwikkelingen met u te bespreken, dan nemen we uit onszelf contact met u op. Er is niets zo vervelend als u na afloop van het jaar te komen vertellen dat u veel belasting moet nabetalen. Dat houden we dus liever in de loop van het jaar voor u in de gaten.


Wilt u zelf wat meer administratief werk verrichten? Geen probleem. U kunt op "LOGIN iMUIS ONLINE" drukken om verbinding te maken met het online boekhoudprogramma om u aan te melden of uw eigen gegevens te verwerken. We kunnen altijd met u meekijken als u vragen heeft.


Ons kantoor sluit precies aan bij hetgeen u nodig heeft. U betaalt niet voor dure informatie waarvan u toch geen gebruik maakt. Heeft u specialistische kennis nodig? Dan kunnen we dat op uw verzoek voor u inkopen bij de NOAB.


Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening of u wilt graag een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken bel naar 0172-604574 of mail naar info@beekbelastingen.nl

“Fiscaliteit leeft altijd”

Deskundig en betrokken

NOAB Gecertificeerdhttp://www.noab.nl/

Uw belasting- en administratiezaken ... Onze zorg